Najljubši decembrski venčki in drevesca

Najprej naj okraski, potem naj darila, danes pa venčki. Nekaj idej za živahne venčke, ki jih z malo spretnosti in iznajdljivosti lahko naredimo sami. Tako privarčujemo nekaj denarja, predvsem pa smo lahko po mili volji kreativni in damo domišljiji prosto pot. Še prej pa dreveščka iz starega papirja: zelo eko, drugačno, za cigansko-boemske duše:

 

Sedaj pa k venčkom:

Meni je najbolj všeč prvi, ker je bolj rustikalen in zelo preprost. Predzadnji pa je dvoje v enem: venček in še pojedina za ptičke. Ko smo ravno pri ptičkih pa še luštna ideja za darilo, katerega bodo veseli naši pernati prijatelji in vsakdo, ki ima rad naravo in zelenje in našo Zemljico. Pojedina za čiv-čive, lično oblikovana v srčke, zvezdice, smrekice, odločitev je vaša. Obesimo na drevo, grm, kam bližje k hiši in uživamo ob pogledu na drobne, živahne kepice.

 

Lep, miren in vesel dan, Tanja

This entry was posted in Oh, Joy! and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Najljubši decembrski venčki in drevesca

  1. Liam says:

    Oh, lovely, lovely pics. My favourite one’s got to be…well first three. I cannot decide. And these bird seeds in the form of ornaments are too cute. Such a lovely post today, makes one feel like Christmas. And I noticed today it’s snowing on your site. 🙂 So pretty! Sending you tons of love!!

  2. Mateja says:

    vau, dreveščka na prvi sliki!!

    venček, ki je pa meni najbolj všeč od zgornjih je pa ta peti. take lepe poste imaš. prav za dušo. jaz vsak dan komaj čakam, da pride wabi sabi. 🙂 lepo se imej, Mateja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s