Japan Needs Help

There’s so much incomprehensible suffering in the world. Yet the malls are full and restaurants busy and people talk about Britney Spears and their butts being too big. We tend to see others far off and pretend to care as long as it happens over there. The thing is I don’t know where “over there” is. It’s all here and it’s all us. There’s no such thing as “them”. Let’s each of us do whatever we can to help people of Japan. Here’s where we can raise funds for those affected.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Japan Needs Help

  1. Rumi says:

    Prav imaš, vsi smo tu in vsi smo mi, ne glede na kateri celini živimo in kakšne barve smo. S svojim delovanjem vplivamo tako na svojo ožjo okolico kot na planet v celoti. Zato bodimo odgovorni in sočutni in si pomagajmo ob nesrečah, kajti dogajajo se nam.

  2. Živjo,
    prijatelj iz US mi je rekel, da vsak dan pošilja plamen violične svetlobe/ljubezni na Japonsko. Meni se zdi, da je to poleg denarne pomoči, skoraj bolj potrebno. Tako se bodo ljudje in klima hitreje pobrali, kot če vsi jokamo in tarnamo, kako je vse grozno in krepimo še več negativne energije.
    Lep dan … 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s