Wild Strawberries /Gozdne jagode

Wild strawberries for breakfast, popping in my mouth.

This entry was posted in For Love of Our Planet, Garden of Eden, Veganski kotiček and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Wild Strawberries /Gozdne jagode

 1. Flora says:

  mjam, mjam, mjam 🙂

 2. Sabina says:

  Uau, superca!!!! Pri nas, no, v mojih kotičkih jih še ni.
  Použij sleherno, ki ti pride pod zob!!!
  Pomežikec

  • Tanja says:

   Ja, v naslednjih dneh kaže, da bodo kar vsak dan na jedilniku- za zajtrk. So se nam zasadile vse okrog hiše, tako da ni treba nikamor. Nočko.

 3. janez says:

  kaj maš ti srečo Tanja. Očitno bivaš v okolju, ko narediši nekaj korakov in si že med jagodami, saj ne vem kako bi drzuače takole sveže jedla že za zajtrk! Upam, da bo konec tedna lepo in da jo bom s kolesom lahko mahnil kam pod Karavanke in na kakši sončni gozdni jasi tudi sam užil te dragocene, aromatične plodove narave. Drži pesti!

 4. Tanja says:

  Ja, kar se pa tiče jagod smo pa res srečni. Imamo jih po vseh bregovih okrog hiše. Držim pesti, da jih nabereš kakšen lonček za vikend!

 5. Rumi says:

  Ste pa res srečkoti. Pa ne mislim samo na jagode, predvsem mislim na življenje v neokrnjeni naravi. Večje sreče kot dandanašnji živeti sredi tako neokrnjene narave, da na domačem vrtu nabiraš samorasle gozdne jagode in je ponoči edini zvok ukanje sove (kot si enkrat zapisala) si človek res ne more predstavljati. To je privilegij, ki se ga moraš stalno zavedati in biti hvaležen, da si ga deležen.
  Uživaj v dišečih darovih narave.

 6. Rumi says:

  Ja pa še tole. Naravo je treba znati tudi negovati in ohraniti, če želiš uživati njene prvobitne darove. In očitno je, da vi to znate. in danes je to res prava redkost, ko je golfovska travica pojem za lepoto vrta. Kako dolgočasno in kratkovidno!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s